Søg ...

FIRMAOPLYSNINGER

Webshoppen på herreværelset.dk drives af:

Herreværelset ApS
Peter Bangs Vej 161
2000 Frederiksberg
CVR: 30733244

Herreværelset og Drengeværelset er registrerede varemærker.

Email: salg@hrforlag.dk

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR DIGITALE PRODUKTER

PRISER OG BETINGELSER

Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. moms.
Når du handler fysiske varer i Herreværelsets butik på herreværelset.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

SÅDAN HANDLER DU

For at foretage et køb hos Herreværelsets webshop på herreværelset.dk skal du igennem 5 trin.
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde.
4. Godkend vores forretningsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

FORDELE TIL INSTITUTIONER

Hvis du som offentlig institution har et stort indkøb, kan vi give dig en fordelagtig rabat. Skriv til os på salg@hrforlag.dk

FORBEHOLD FOR PRISFEJL, UDSOLGTE VARER MV.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder Herreværelset sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde leveringen.
Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for Herreværelsets kontrol, og som påvirker Herreværelsets muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.

LEVERING OG BETALING

E-bøger og lydbøger til download leveres via en e-mail, som indeholder et download link. Du modtager først din ordrebekræftelse på e-mail og derefter en ekstra e-mail, som indeholder et link, hvorfra du kan downloade dit produkt.

De fleste digitale produkter på herreværelset.dk leveres med digital vandmærkning. Det er en måde at beskytte ophavsretligt materiale på. Vandmærket indeholder dit ordrenummer, men påvirker ikke filformatet og besværliggør ikke download eller brug af filerne. Vandmærket dokumenterer, at de filer du downloader, tilhører dig. Al kopiering, udover til dit private brug, og yderligere uretmæssig spredning er forbudt. Du er selv ansvarlig for at filerne ikke spredes til andre brugere og for at tage sikkerhedskopi til eget brug. Hvis dine filer fx havner på et fildelingssite, kan vi finde frem til dit ordrenummer. Vandmærkningen fortsætter selvom filen overspilles fra en enhed til en anden. Du skal være opmærksom på, at du udelukkende køber brugsretten til personlig brug.

Enkelte produkter leveres med en klassisk DRM løsning, hvor anvendelsen af et bestemt læseprogram (Adobe Digital Edition) er påkrævet. Første gang en DRM kopibeskyttet e-bog åbnes, skal den autoriseres med et Adobe Id. Der er dit ansvar, at du har oprettet et Adobe Id, og at det program eller den enhed, som e-bogen skal læses på, er autoriseret med dette Adobe Id. DRM kopibeskyttede e-bøger kan åbnes på seks forskellige enheder, som skal være autoriseret med samme Adobe Id. Åbnes en DRM kopibeskyttet e-bog uden blive autoriseret med et Adobe ID, kan Herreværelset ikke hjælpe med at nulstille linket eller fremsende et nyt link. Linket til at hente DRM kopibeskyttede e-bøger udløber efter 60 dage. Er e-bogen ikke gemt lokalt på en computer inden for denne periode, kan Herreværelset ikke generere et nyt link.

Du kan vælge at betale med følgende kort:
Dankort, e-Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard/Eurocard, American Express og JCB. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.
Betalingskortoplysninger er SSL-krypterede, og ePay, der håndterer alle køb, står for at opretholde den højeste sikkerhed ved transaktionen.
Du kan desuden betale med Mobilepay via ePay.

KORTGEBYRER

Handler du med et af følgende kort, vil kortgebyret blive lagt på din ordre. Du kan se kortgebyret her:
Dankort, Dansk udstedt
Transaktionsbeløb kr. 0,00 – 50,00 pålægges kr. 0,70
Transaktionsbeløb kr. 50,01 – 100,00 pålægges kr. 1,10
Transaktionsbeløb kr. 100,01 – 500,00 pålægges kr. 1,39
Transaktionsbeløb > kr. 500 pålægges kr. 1,39

Visa/Dankort, Dansk udstedt
Transaktionsbeløb kr. 0,00 – 50,00 pålægges kr. 0,70
Transaktionsbeløb kr. 50,01 – 100,00 pålægges kr. 1,10
Transaktionsbeløb kr. 100,01 – 500,00 pålægges kr. 1,39
Transaktionsbeløb > kr. 500 pålægges kr. 1,39

Mastercard, Dansk udstedt
1,50 % af transaktionsbeløbet
Maestro, Dansk udstedt
1,50 % af transaktionsbeløbet
Visa, Dansk udstedt
1,50 % af transaktionsbeløbet
Visa Electron, Dansk udstedt
1,50 % af transaktionsbeløbet
Mastercard (udenlandsk), Udenlansk udstedt
2,95 % af transaktionsbeløbet, min. kr. 1,95 pr. transaktion
Maestro (udenlandsk), Udenlansk udstedt
2,95 % af transaktionsbeløbet, min. kr. 1,95 pr. transaktion
Visa/Electron (udenlandsk), Udenlansk udstedt
2,95 % af transaktionsbeløbet, min. kr. 1,95 pr. transaktion
JCB, Udenlansk udstedt
3,75 % af transaktionsbeløbet, min. kr. 1,95 pr. transaktion

Persondata

For at du kan handle i Herreværelsets webshop på herreværelset.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Herreværelset ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Herreværelset videregives eller sælges kun videre til tredjemand i forbindelse med brugerbedømmelse på Trustpilot. Efter afsluttet køb på Herreværelset videregives din e-mailadresse og dit fornavn, således, at du har mulighed for at brugerbedømme os efter købet. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Herreværelset har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Herreværelset på salg@hrforlag.dk

FORTRYDELSESRET

Der ydes ikke fortrydelsesret på e-bøger eller lydbøger til download, hvis der er klikket på linket, og download er påbegyndt. Er der ikke klikket på linket er der 14 dages retur- og fortrydelsesret.

REKLAMATIONSRET

Dit køb er omfattet af købeloven, så du kan enten få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, sker inden for rimelig tid, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du reklamerer ved at kontakte os på salg@hrforlag.dk

EKSTERNE LINKS

Forbrugerklagenævnet
http://www.forbrug.dk/