Søg ...

Kort nyt

Alt du skal vide om Diablo IV

Del
Diablo IV - barbarian vs skeletons

På weekendens Blizzcon bekendtgjorde spilfirmaet Blizzard, at fans af spillet Diablo kan glæde sig til et nyt kapitel i den episke kamp mod de tre Prime Evils, Mephisto, Baal og Diablo. I Diablo IV er det Mephistos datter Lilith, der hærger Sanctuary og skal sendes retur til helvede.

Vi har samlet de vigtigste nyheder, som alverdens spil-medier fik suget ud af Blizzard om den kommende titel, så du hurtigt kan blive opdateret.

1. Online only

Diablo IV kan kun opleves med andre spillere, selvom Blizzard lover, at spiloplevelsen ikke bliver overbefolket. Man vil kunne rejse gennem verden som en gruppe, men vil også kunne gå spontant sammen med andre spillere for at deltage i “timed events”, der passer til ens level.

2. Crossplay

Hvis det står til udviklerne, vil man kunne spille med andre, uanset hvilken platform de spiller fra, ganske som man kender det fra spil som Fortnite.

3. PvP

Blizzard måtte i sin tid sende Diablo III på gaden uden den lovede PvP-del, så man kan møde denne nyhed med en vis mistro. Men blizzard har efter sigende indtænkt PvP i Diablo IV fra første færd.

4. PC, Xbox One, PS4.

Det er de tre platforme, der indtil videre er offentliggjort, men Blizzard arbejder på at inkludere næste generations konsoller.

5. Diablo IV kommer, når Diablo IV kommer.

Vi kommer til at vente længe. Selv efter Blizzard-målestok er der lang tid til. Sikkert flere år.

Indtil videre må du stille sulten med de to trailere, du kan se nedenfor: en mørk og blodig “cinematic trailer” og en “gameplay trailer”, hvor du kan se tre af spillets klasser – barbarian, sorceress og druid – udradere monstre på velkendt vis.